Scroll to top

2ª Gala Benèfica JOGUINES

Dia: diumenge 18 desembre 22

Horari: 17:00 durada 2h

Lloc: Teatre Cal Bolet – Vilafranca del Penedès

Entrades:

1º // 1 JOGUINA NOVA que s’entregara a la porta del TEATRE als voluntaris de CARITAS

2º // Cal RESERVAR seient numerat al WhatsApp 616 47 87 84 i realitzar una petita aportació de 3€ que ens ajudarà a realitzar l’esdeveniment.

Gràcies a la AFA de Puigdàlber, que es suma a aquesta

Gala Benèfica, realitzant una recollida el dia 13 desembre a les 16:30h, a la porta del cole.

Totes les joguines recollides, es donaran directament a CÀRITAS la Granada.

PDF (libreto actuació)

(versió ONLINE)

SINOPSIS

Començarem aquest viatge d’una forma màgica!!

VOLEM al món dels somnis!!! (Aeris SR) amb les primeres ESTRELLES de la nit!! (Ballet 1) en un llac ple de CIGNES(Ballet 3)

Les NIMFES de Nadal surtiran!!! (Ballet 2) … en el fred d’una NIT GELADA (Ballet 4) on alguns joves (que encara juguen al carrer) deixen volar la seva imaginació, com autèntics ACRÒBATES entre somnis de CHARLOTTE. (Aeris JR)

A la nit de Nadal hi ha sopars de gala… acompanyeu-nos com si fóssim OCELLS NEGRES en plena nit… (Fit Jazz) …i a mitja nit, amb la FADA BLANCA (Solista) viatjarem a la nostre infantesa… un lloc ple de meravelles… com en el MÓN D’ALICIA (Contemporani)

SOMNI … música … la Lluna… i potser un riu… (Músics i acròbates)

Ja de matinada se senten cascavells!!! seran els FULLETS? (Modern Jazz) Tots els fullets i ajudants de Papa Noel treballaran junts per fer arribar els REGALS!!! (Modern Jazz i Broadway) Però… Compte!!! que surten els ESPERITS DE NADAL!!! (Ballet adults)

El trineu del Pare Noel va carregat de DOLÇOS DE NADAL!! (Aeris JR) i les primeres llums del Sol del dia de Nadal, començaran a escalfar, el que serà el millor dia de l’any… BON DIA!!! (Teatre musical i Broadway)

Aqui podreu tenir una experiencia 360º

de TOTA la 2ª Gala Benèfica JOGUINES

Com és que es realitza una Gala Benèfica JOGUINES?

Un dia… La directora de CASCAVELLS, la Lucía, va pensar que volia aportar quelcom… i que no tenia una altra cosa a oferir que la DANSA…

Treballa amb nens des dels 3 anys fins a nens de 60… i és molt reticent a moure diners per certs esdeveniments… que fer doncs?

Nens… Nadal… JOGUINES… aquí està on podia oferir quelcom!!!

 

CARITAS Sant Sadurní d’Anoia és amb qui col·labora per fer arribar les joguines no només a Sant Sadurní… També a Sant Pere, Sant Quintí, Gelida i La Granada.

Cada any realitzava una petita actuació nadalenca… i l’ha transformat en una GALA BENÈFICA que és tot un ESPECTACLE de llums, so, dansa, circ…

Si… Són nens, joves i adults que se sumen a les anomenades «Lokuras de Lucia»… Però el resultat final sempre rep la mateixa resposta:

«QUIN ESPECTACLE MÉS FASCINANT I MÀGIC!!»

Col·labora venint amb una joguina… disfrutareu tant del espectacle com de l’acció directa d’ajudar a nens i nenes del nostre entorn…

Com ella diu sempre:

 

«GENT PETITA, EN LLOCS PETITS, FENT PETITES COSES…

PODEN CANVIAR EL MÓN»

Related posts