Scroll to top

La condició de pilar fonamental que té el ballet clàssic en la gimnàstica rítmica i el patinatge són les innombrables aportacions que el ballet pot fer, fonamentalment en el control postural.

Les gimnastes i patinadores han de realitzar totes les dificultats amb genolls i puntes estirades (gimnastes) aspecte fonamental del ballet, amb elegància i delicadesa.

L’incloure en la seva rutina de formació el ballet, no només momentània en els seus entrenaments, si no com a classe individualment realitzada, influeix en l’ejecucion de salts i girs establint l’eix corporal.

El moviment de cap en girs, to muscular a esquena cames i glutis que aquesta tècnica aporten fan distinció entre les practicants i les no practicants de Ballet.

El ballet aporta: elegància i delicadesa.

Un dels aspectes que els jutges valoren en els muntatges són els empeines estirats (gimnastes), l’expressió i la sincronització, cosa que en el ballet es realitza de forma natural dins de la seva disciplina.

El ballet, gimnàstica i patinatge són complementaris en molts aspectes ja que requereix de disciplina, concentració i d’un esforç físic molt alt

Related posts