Scroll to top

Les ballarines: els seus cossos esvelts, les seves cames tonificades, els seus monyos perfectes i els seus mallots i tutús. No obstant això, pocs s’atreveixen amb una disciplina que requereix d’un gran esforç. Algú creu encara que el ballet és una disciplina delicada?

Per descomptat, una de les parts més dures d’aquesta dansa clàssica és la constància que requereix.
Però, t’atreviries amb una disciplina per la qual no cal formació prèvia i que uneix el millor del ballet amb moviments de fitness?

Si la resposta és sí, prova Fit & Ballet

Celebrities com Natalie Portman o Taylor Swift i àngels de Victoria ‘s Secret com Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr i Doutzen Kroes l’han incorporat a les seves rutines d’exercicis per mantenir-se en forma.

Els pilars fonamentals d’aquesta disciplina són la tonificació, la força, l’equilibri, la coordinació i la flexibilitat, reajustant l’eix de la columna per aconseguir una correcta postura corporal

Tot això acompanyat de musica variada desde clàssica, passant per moderna i relaxació.

 

 

Glòria Morales, ballarina i fundadora de Ballet Fit Espanya aconsella:

Una durada de 60 minuts

estructurats de la següent manera:

 

* Ballet Barre (20 minuts): Seguint els exercicis de barra tradicionals del ballet s’activa el cos en la seva totalitat treballant la flexibilitat, l’equilibri i la tonificació muscular al complet.

* Cardio Dance (15 minuts): Es tracta d’un entrenament de cardio d’alta intensitat basat. Aquest bloc treballa la resistència, millora la capacitat pulmonar i cardiovascular, afavoreix la coordinació, crema calories i greixos acumulats i allibera toxines.

* Floor Ballet (25 minuts): Són exercicis inspirats en els estiraments del ballet i el ioga realitzats sobre una estoreta. Es treballa la musculatura com ‘core’, glutis o braços.

Related posts