Scroll to top

Les classes de ballet per a adults,
brinden l’alegria de ballar a qualsevol edat

Un dia va entrar a Cascavells una nova alumna … mare de dos fills i amb ganes de reprendre una passió que va oblidar … Hi havia passat una setmana en el ballet principiant per a adults, i per un petit error durant l’escalfament, la vaig veure que es bloquejava mentalment … «Tu pots … Passets curts i mirada llarga …» Temps després em va dir que va recordar aquestes paraules durant la resta de el curs, i el seu missatge subjacent: «qualsevol que vulgui ballar pot, i qualsevol que practiqui pot millorar. «

Aprendre ballet com adult és una oportunitat per tornar als nostres cossos, per tornar a ser veritables principiants. És una fuita de l’estrès laboral, un allunyament de vides massa programades i una forma de generar confiança en que vostè també pot aprendre una nova habilitat.

Curiosament he tingut dones que van començar les seves classes a nivell inicial i ara estan ballant amb puntes !!!

No és que sigui l’objectiu per a la majoria de les persones que inicien les seves classes, però el punt és que mai és massa tard per començar, i progressaràs tant com vulguis.

Ballar et porta alegria, és molt més gratificant que anar a al gimnàs …
només has de trobar la classe adequada per iniciar-te al ballet …
i Cascavells l’ofereix.

Per als adults, un domini creixent de la tècnica del ballet té beneficis fora de l’estudi de ball: fa que els moviments quotidians, com ajupir-se per lligar les sabates o portar una caixa pesada, siguin més fàcils

Treballar amb adults em porta un tipus diferent d’alegria, perquè aquestes persones són aquí perquè els encanta moure els seus cossos, els encanta ballar.

Els adults aprenen més ràpid que els nens i podem fer molt més amb una classe d’adults. El que ens porta un any fer amb nens, ho podem fer en un mes amb adults.

A classe trobaràs ballarines adultes intel·ligents i motivadores, amb històries paral·leles a la teva: «sempre volia prendre classes de dansa …» i ho han aconseguit a la fi !!

No ho pensis més … prova dues classes … una per a temptejar i una altra per gaudir-la .

Trobaràs el teu espai i la teva desconexion …
T’animes?

Related posts